pühapäev, 2. oktoober 2016

Restoran CHI

Käisime sõbrannadega millalgi Estonia teatris. Kuna tegu oli tööpäevaga ja üritasime kiirelt ka enne kuskilt süüa saada siis kõige lähem koht on muidugi Solarise keskus.
Otsustasimegi siis selle kasuks ning valituks osutus CHI restoran.
Inimesi oli küll palju kuid vabu laude leidus, lisaks küsisime kaua võib söögiga minna kuna meil on lahkumine kellapeale. Vastati midagi 20 minuti ringi ja see sobis meile ideaalselt.
Lõpuks pidime sööki ootama aga 50 minutit ja aegajalt end meeldetuletama, lõpptulemus oli see et kugistasime lihtsalt kiirelt midagi endale siise ja lahkusime pettunult ning jootraha andmata.
Saan aru, et võib kiire olla aga mingi ette kujutus võiks siiski olla toidu valmimise aja kohta. Oleks teadnud, et nii kaua läheb poleks me kunagi sinna jäänud ja nüüd jäi kogu külastusest halb mekk juurde.
Aga nüüd toidu juurde, mis üldiselt oli üsnagi maitsev kuigi nautimiseks aega ei jäänud. Mina valisin kevadrullid ja nuudlid küüslauguga, vähemalt sain kõhu täis.
Kuna ma olen optimist siis arvatavasti annaksin sellele kohale veelkord ühe võimaluse ja võibolla siis kui ei ole ajaliselt nii kiire ning on aega istuda ja nautida ning oodata, sest olgem ausad söök oli siiski maitsev :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar